Hygiënische zorg voor thuis

Hygiënische zorgDe dagelijkse taken in ons leven zijn de zaken die we het meest vanzelfsprekend vinden. Hygiënische zorg, aankleden en eten lijken eenvoudig voor ons, maar voor ouderen, andersvaliden of mensen die aan het herstellen zijn van een zware operatie kunnen deze eenvoudige maar nodige taken overweldigend of zelfs onmogelijk zijn.

Thuisverpleging Jan van Gils biedt persoonlijke hygiënische zorg van de hoogste kwaliteit aan. We ontwikkelen een persoonlijk zorgplan dat er voor zorgt dat aan de behoeften van jou of je geliefde worden voldaan.

Persoonlijke hygiënische zorg

Je geliefde verdient het om zich schoon en fris te voelen, klaar om de dag vol vertrouwen tegemoet te gaan. Of het nu leeftijd, handicap of ziekte is dat het vermogen van je geliefde heeft beperkt om de hygiëne en de gezondheid die zij verdienen te ervaren, jij kan helpen door onze professionele assistentie in te schakelen zodat je geliefde de hulp krijgt die hij of zij nodig heeft.

Onze hoog opgeleide zorgverleners kunnen jouw geliefde helpen met minimale of volledige bijstand in toiletgebruik en incontinentie. Met een hoge gevoeligheid voor privacy en respect, kan onze thuisverpleger helpen om jouw geliefde schoon en droog te houden om hun gezondheid te verbeteren.

Als het gaat om baden en douchen, kunnen we je geliefde helpen als het moeilijk of onveilig is om deze taken zelf te voltooien. Badkuipen en douches kunnen gevaarlijke plaatsen zijn door de gladde aard van de oppervlakken. We kunnen helpen om je geliefde van en naar de douche of het bad over te brengen om de veiligheid te maximaliseren en vallen te voorkomen. 

Tandhygiëne is een ander belangrijk onderdeel van de persoonlijke hygiënische zorg. We kunnen helpen bij het behoorlijk poetsen van de tanden, het verzorgen van je kunstgebit en het voorkomen van verdere problemen. 

Aankleden en uiterlijke verzorging

Om je geliefde de best mogelijke levenskwaliteit te geven, bieden wij diensten aan om te assisteren bij het aan-en uitkleden en de uiterlijke verzorging. Als je geliefde moeite heeft om gekleed of uitgekleed te worden, om in of uit bed te gaan, of om hun uiterlijk en haar te verzorgen, kan thuisverpleging enorme hulp bieden.

Zorgen dat je geliefde zich goed voelt en er goed uitziet, is een belangrijk onderdeel van wat we doen. Onze zorgverleners werken hard om onze klanten te helpen hun waardigheid te behouden, terwijl ze zich comfortabel en ondersteunt voelen.