Palliatieve zorg met een hart

Palliatieve zorgBij onze palliatieve zorg staat het verbeteren van de kwaliteit van leven en het comfort van de patiënt centraal. Wij bieden palliatieve zorg gebaseerd op medeleven, patiëntgerichte aanpak van medische zorg en ondersteuning voor mensen die hun levenseinde naderen en hun families. Het is gebaseerd op een filosofie om de kwaliteit van het leven te verbeteren wanneer de hoeveelheid tijd beperkt is. Wij bieden fysieke, emotionele en spirituele steun aan patiënten en degenen die van hen houden en zorgen.

Thuisverpleging Jan van Gils gelooft dat ieder persoon het recht heeft om pijnloos en waardig te overlijden in een omgeving die de patiënt als thuis beschouwd.

Palliatieve zorg is gefocust op het verlichten van pijn en symptomen van ziektes zoals kanker, hartfalen, ALS, Alzheimer, Multiple Sclerose (MS) of Parkinson. Het doel is om de levenskwaliteit van jou en je familie te verhogen.

Thuisverpleging Jan van Gils biedt attente en meelevende palliatieve zorg op verschillende niveaus. Wij werken samen met jou om de beste aanpak te bepalen om je te verzorgen. We brengen een team van zorgverleners en hulpbronnen samen om de eindfase van het leven zo comfortabel en positief mogelijk te maken voor jou en je familie.

Dit is wat je kan verwachten van onze palliatieve zorg

Het team van Thuisverpleging Jan van Gils zal je assisteren bij het omspringen met je toestand en behandelingen zodat je een betere ervaring hebt met:

  • Symptomen zoals pijn, kortademigheid, vermoeidheid, obstipatie, misselijkheid, verlies van eetlust, gevoelloosheid en problemen met slaap
  • Kracht om door te gaan met je dagelijks leven
  • Het tolereren van je medische behandelingen
  • Het begrijpen van je toestand en je keuzes voor medische zorg

Wij behandelen de specifieke behoeften van individuen en gezinnen die geconfronteerd worden met een levensbeperkende ziekte en zorg nodig hebben. Ons diverse medische zorgteam van Thuisverpleging Jan van Gils werkt samen om pijn te beheersen, comfort te verhogen en elk aspect van de fysieke, emotionele en geestelijke gezondheid van jou te ondersteunen. Ons doel is om je te helpen samen met je geliefden  deze laatste dagen met respect, vrede en waardigheid te leven.